Question
Atualizado em
15 jun 2018
- Russo
-
Turco
-
Inglês (EUA)
-
Inglês (RU)
Pergunta sobre Turco
O que significa bir gün değişecek bir şeyler hem de hiç bedelsiz ?
Gazapizm'in sarkisindan. Inglizce de Turkce de anlatirsaniz olur
Respostas
Read more comments
- Turco
- Inglês (EUA) Quase Fluente
something that will change without a day's worth
Was this answer helpful?
- Turco
- Inglês (EUA) Quase Fluente
Türkçe yazmışsın ama niye de anlamadın mi?
Was this answer helpful?
- Russo
- Russo
anlamin anlamiyorum
Does it mean: Even if smth changes one day, it doesn't matter?
- Azeri
- Turco
Yani hiçbir şey yapmamıza gerek kalmadan,birşeyler değişecek.
Was this answer helpful?