Question
Atualizado em
26 abr 2018
- Turco
-
Inglês (RU)
Pergunta sobre Inglês (RU)
O que significa öyle diyorsanız bir şey değil ?
Respostas
Read more comments
- Inglês (RU) Quase Fluente
- Turco
İngilizce doğru karşılığını alabilmeniz için bu ifadeyi ne manada kullandığınızı bir cümle içerisinde kullanarak örneklendirmeniz lazım.
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?