Question
Atualizado em
27 mar 2017
- Azeri
- Turco
-
Inglês (RU)
-
Russo
-
Japonês
Pergunta sobre Inglês (RU)
O que significa In her letter Peter's mum writes that she longs for the day she comes back to him ?
Does "long" have verb meaning too?
Respostas
Read more comments
- Azeri Quase Fluente
- Russo
Onun mektubunda Piterin anasi yazir ki, onun yanina qayitmaq gunu çox gozleyir(isteyir).
Was this answer helpful?
- Azeri Quase Fluente
- Russo
Indi o birsi suali gordum) he, long sozunde fel menasi da var. darixmaq, kimi se gozlemek demekdir
Was this answer helpful?
- Azeri
- Turco
- Azeri Quase Fluente
- Russo