Question
Atualizado em
Deleted user
25 abr 2021
Pergunta sobre Turco
O que significa Herkes kalbinin ekmeğini yer ?
Respostas
Read more comments
- Turco
Whatever you do with your hand means you will experience the results of your actions.
Was this answer helpful?
- Turco
@denizka Nasıl bir kalbiniz varsa veya kalbinizin içinde ne varsa onu bulursunuz, onların karşılığını alırsınız yani eğer iyi bir kalbiniz varsa, iyi kalpli iseniz, eğer kalbinizin içinde iyi ve güzel şeyler yani iyilik varsa o zaman iyi ve güzel şeyler yaşarsınız, iyilikle karşılaşırsınız, eğer kötü bir kalbiniz varsa yani kalbinizin içinde kötülük varsa kötü şeyler yaşarsınız, bu kötülüklerin karşılığını alırsınız anlamına gelen uydurulmuş bir söz.
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?
Deleted user
- Turco