Question
Atualizado em
14 mar 2021
- Inglês (EUA)
- Árabe
-
Turco
Pergunta encerrada
Pergunta sobre Turco
O que significa Döverim seni and when we use it ? ?
Respostas
Read more comments
- Turco
- Inglês (EUA)
- Árabe
- Turco
- Turco
It does mean "I will/would beat you" but the meaning can change depending on the context. It can be used jokingly or as a threat.
threatening - "Bir daha yaramazlık yaparsan terlikle döverim seni."
joking - "Kuaförde üç saat harcadım, saçımı bozarsan döverim seni."
Was this answer helpful?
- Inglês (EUA)
- Árabe