Question
Atualizado em
24 jul 2020
- Árabe
-
Inglês (RU)
-
Turco
-
Alemão
Pergunta sobre Turco
O que significa "Beni sevecek kadar deliysen..
hakedecek kadar mertsen..
yalan söylemeyecek kadar şerefliysen..
bende uğruna ölecek kadar yürekliyim"
Ne demek ? ?
Respostas
Read more comments
- Turco
Beni sevecek kadar deliysen- if you are crazy enough to love me
Hakedecek kadar mertsen- true to deserve me
Yalan söylemeyecek kadar serefliysen- honorable enough not to lie
Then I am courageous enough to die for you
Was this answer helpful?