Question
Atualizado em
31 mai 2020
- Italiano
-
Turco
-
Inglês (EUA)
-
Castelhano (Espanha)
Pergunta sobre Turco
O que significa Olay bizde ?
Respostas
Read more comments
- Turco
- Italiano
- Inglês (EUA) Quase Fluente
- Turco
Genel olarak bu anlamlara gelir:
1.Bu konuyu biz hallederiz.
2.Asıl ilgi çeken konu bizde.
Was this answer helpful?
- Turco
@fedeerica
At a crime scene police officers may say “olay bizde”. Then it means “we got the case”.
Olay: case, event, incident,
Biz-de : we have/got
Was this answer helpful?
- Italiano
- Inglês (EUA) Quase Fluente
- Turco
- Turco