Question
Atualizado em
26 abr 2020
- Árabe
-
Inglês (RU)
-
Inglês (EUA)
Pergunta encerrada
Pergunta sobre Árabe
O que significa أنا العربي أقرى الناس للضيف.
?
?
Respostas
Read more comments
- Árabe
أنا العربي أكرم الناس للضيف
أعتقد أقرى خطأ
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?
- Árabe
الجملة كاملة : أنا العربي أقرى الناس للضيف وأكرمهم للجار.
- Árabe Quase Fluente
أعرف "القرى" هي الطعام (أو الوليمة) الي تقدم للضيف. فغالبًا معناها "أكرم" هنا.
من القاموس:
قرَى الضيفَ: أضافه وأكرمه، أحسن إليه منحه القِرى والحمايةَ
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?
- Árabe
أعتقد برده قريب من المعنى انه بيحسن استقبال الضيف
عملت search =لقيت معنى اقرى طلب الضيافه.
والمقري جايه منها ومعناها يحسن استقبال الضيف.
فحاسه ان ده معناها ان العربي يحسن استقبال الضيف وأكرمهم للجار.
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?
- Árabe
- Árabe
@Habiba-ayman حبيبتي العفو🌹
Highly-rated answerer
Was this answer helpful?