Question
Atualizado em
6 ago 2019
- Turco
-
Árabe
-
Inglês (EUA)
Pergunta sobre Inglês (EUA)
O que significa Telefon görüşmelerinde. Neden It's me kullanılıyor? It's nesne ve diğerleri için değil mi? Nedenini öğrenebilir miyim? ?
Respostas
Read more comments
- Inglês (EUA) Quase Fluente
- Turco
Normalde “this is me” olarak söylenir. This “bu” demek olduğundan “this” yerine “it” de kullanılabilir diye biliyorum.
Was this answer helpful?